Apeberget foto: Dagfinn Heidenberg

Supporterhjørnet: Fem på kamp

Fem blå krigere har delt sine tanker rundt forventningene til kampen mot Manglerud Star og hvilken spiller som er favoritten i år. Det kan trygt sies at supporternes forventninger ble innfridd under kveldens målfest.

Spørsmålene som ble stilt under kveldens kamp mot Manglerud Star.

1. Hva er dine forventninger til kampen i dag?

2. Hvilken spiller er din favoritt så langt i år?

 

Kristian og Dennis, 18 år.

1. Jeg forventer selvfølgelig at vi skal vinne, men vi burde hatt flere mål til nå, sier Kristian i pausen etter andre periode. Dennis er enig - jeg forventer seier på lang avstand sier han.

2. Begge guttene er også veldig enige om favorittspilleren, en spiller de mener er utrolig god på skøyter med en fantastisk teknikk, nemlig Mikkel Søgaard.

 

Arne, 52 år.

1. Etter en overlegen seier mot Storhamar forventer jeg ikke mindre i dag. Så i dag blir det seier.

2. Gaelan Patterson er en spiller jeg synes er veldig god. Han er offensiv og rask, hele laget har kommet seg veldig de siste kampene, men han er den som har imponert meg mest.

 

Catarina, 33 år.

1. Jeg forventer at det er total overkjøring mot M/S akkurat slik som vi spilte mot Storhamar.

2. Jeg liker både Magnus Nilsen og Henrik Malmström. Begge er gode spillere, men må jo innrømme at Malmström har vært favoritten lenge. 

 

Jan Erik, 60 år.

1. Seier, enkelt og greit.

2. Han nummer 8, Gaelan Patterson har virkelig imponert. Han er en god back som har bra overblikk og jeg synes han er en veldig fornuftig spiller i alt han gjør.

 

08.10.2015 18.30

Sparta vs Manglerud

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 10-0

1845
Sparta 39. Manglerud 15.
Sparta 6x2min. Manglerud 8x2min, 1x20min.

- Kjempe gøy!

09.10.2015

Gjestene fra Varmestua ble møtt av pølsefest på pølsevippen og splitter nye Spartaskjerf. Flere av de hadde aldri vært på hockeykamp før, men var mektig imponert over Spartas målfest. Og alle var enige om at Spartakamp er kjempe gøy.

- Stor glede rundt å motta en slik gave

09.10.2015

Til gårsdagens kamp hadde Sparta invitert Varmestua i Sarpsborg til pølsefest og kamp. Det hele ble sponset av Spartas partner Norsk Trafo Service, og gaven var midt i blinken for foreningen. -En gave som dette blir kjempe godt mottatt og det skaper stor glede, sier Kjersti ved Varmestua..

Tilbake med scoring

09.10.2015

Henrik Malmström var tilbake i kamp mot Manglerud Star, og vi tok en prat med ham, Niklas Roest og Galean Patterson etter kampen. Foto Jon Anders Johansen

- Vi ser bedre og bedre ut

08.10.2015

Vi tok en prat med Marius Hagberg og Henrik Knold etter 10-0 seieren.

Sparta vs Manglerud Star 10-0

08.10.2015

Sparta leverte målfest!

Skal fortsette det gode spillet

07.10.2015

Sparta har hatt god stigning i spillet de siste kampene, det må laget bygge videre på mener Patrick Eriksson og Dion Knelsen.

 

Går for femte strake hjemmeseier!

06.10.2015

Sparta står så langt med full pott på hjemmebane, og nå er det Manglerud Stars tur til å gjeste Amfien

 

Malmström tilbake i sin gamle rekke

06.10.2015

Henrik Malmström er ferdig med karantenen og er klar for spill i kampen mot Manglerud Star torsdag. Der vil han gå inn i rekka han spilte i før karantenen. Det vil si sammen med Dion Knelsen og Patrick Eriksson. Foto: Dagfinn Heidenberg