Frode Jørgensen og Fredrik Lystad Jacobsen delte ut billetter

Blå bobler runget på Sportspuben

- Det var bra oppmøte her, så dette er en suksess, sa Blue Warriors leder Agnetha Andersen om vorspillet på Sportspuben.

Mange tok turen til Blue Warriors sitt vorspill før kampen mot Vålerenga. Det var sang, musikk og loddsalg. Stemningen var på topp igjennom hele arrangementet. Blue Warriors hadde også ordnet busser fra puben til Sparta Amfi, slik at alle kunne dra samlet. Noe supporterne satt pris på da det skaper et bra samhold i gruppa.

- Lodd salget gikk over all forventning, definitivt det beste vi har hatt til nå i år, konstanterte Agnetha. Det er kanskje ikke overraskende da supporterklubben hadde skaffet signerte bilder fra Petter Witnes som noen av premiene.

Fredrik Lystad Jacobsen og Frode Jørgensen stilte opp og delte ut billetter til kampen. - Vi i Sparta er veldig takknemlige for alt som Blue Warriors gjør for å få folk til amfin. Det er kjempe flott å se at det er såpass stort engasjement fra supporterklubben. Og vi i Sparta vil gjøre alt vi kan for å hjelpe til, uttalte Frode til supporterne før de delte ut billetter.

Arrangementet var veldig populært og Agnetha forteller at vorsspill før lørdagskamper er noe supporterklubben vil fortsette med. - Vi har bare fått positive tilbakemeldinger om arrangementet på puben. Nå gjenstår det bare å opprettholde den gode stemningen på Apeberget igjennom hele kampen, men vi har satt igang flere tiltak her for å forbedre tribunelivet.

Til bortekampen mot Lørenskog har Blue Warriors satt opp busstur til hallen, se mer på Blue Warriors Facebook side.

24.10.2015 18.00

Sparta vs Vålerenga

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 2-4

3813
Sparta 37. Vålerenga 21.
Sparta 8x2min, 1x10min. Vålerenga 14x2min.

Barnas Amfi - Det er så gøy på kamp

26.10.2015

Før kampen mot Vålerenga kunne barn møte Mr.P, få ansiktsmaling og få tyrkisk pepper. Og både barn og foreldre var enige om at Sparta kamp er kjempe gøy.

Spiller-reaksjoner etter kampen

25.10.2015

Hør hva Patrick Eriksson og Anthony Luciani ( i midten på bildet) mente etter 2-4 mot Vålerenga. 

Sparta vs Vålerenga 2-4

24.10.2015

Tapte gratiskampen.

Tid for fest

23.10.2015

Full trykk i Amfien når Vålerenga kommer på besøk til sesongens gratiskamp i morgen. 

Gratis inngang på lørdag!

23.10.2015

Vi byr på inngangsbilletten på en av årets aller morsomste kamper. Gå ikke glipp av den store Hockeyfesten i Sparta Amfi, ta med familien og møt opp på lørdag. Mange aktiviteter for hele familien. GRATISBILLETTER HENTES I BILLETT LUKA PÅ SPARTA AMFI FREDAG 16.00 -17.30 OG LØRDAG 14.00 -18.00