Kveldens modeller under moteoppvisningen! Foto: Malin Lystad

Damene tok over vippen

Lørdag var damenes aften i Sparta Amfi. Damene som hadde bestilt bord på vippen fikk seg en ekstra spesiell kveld som innebar giftbag, loddtrekning, middag og en moteoppvisning! Marianne fra Muzt & Mister var veldig fornøyd med opplegget.

 

- Det er kjempe gøy å være med på et opplegg som dette. Vi har fått med mange fine modeller i år, også er det fint at et par av spillerne kunne være med på oppvisningen, sier Marianne.
Muzt & Mister er gullpartner og det er de som står for spillernes dresser i år. 

 

Muzt & Mister hadde slått seg sammen med Maxi-Mini og stod for kveldens moteoppvisning. Blant modellene var "hockeyfruene" Anette, Lina og Stine som er sammen med Roest, Malmstöm og Hagberg, og jentene synes det var veldig gøy å stille opp. Tonje Spange var modell for Maxi-Mini, og var sporty nok til å vise frem både bikinier og undertøy. Modellene hadde blitt sminket av representantene fra Mary Kay og håret var stylet av Sparta Frisør. Det mannlige innslaget stod Eirik Børresen, Patrick Eriksson og Jeff Jubinville. Men det blir nok ikke noen modellkarriere for gutta etter hockeykarrieren er over. - Huff, jeg er ganske nervøs, det er mye bedre å være ute på isen. Så skulle mye heller vært med laget i dag, ler Patrick.

Kveldens konferansier var Cathrine fra Mary Kay. Hun ledet damene igjennom oppvisningen og loddtrekningen med flotte premier som flere partnere hadde sponset.
- Jeg var med i fjor også, og det er så gøy å se så mange jenter på hockeykamp. 

Etter moteoppvisningen og en deilig middag fra Quality hotell kunne damene kose seg med goodiebagen sin, bli sminket av damene fra Mary Kay og snakke med Regine fra Hennesrittet. En heldig vinner vant til og med en helg med en ny Audi A3 fra Dahles Auto.

Video fra kvelden:

 

I år er det jubileumsritt på Hennesrittet, det betyr at også menn kan være med i år. Har du lyst til å melde deg på trykk her.

Husk også å stikke innom Muzt & Mister i gågata, Maxi-Mini på borg, Sparta Frisør på Amfin og besøk Mary Kays nettsider.

30.01.2016 16.00

Sparta vs Lillehammer

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 4-1

2237
Sparta 24. Lillehammer 22.
Sparta 6x2min. Lillehammer 6x2min.

Mål og intervjuer etter Lillehammer-seieren

31.01.2016

Se målene fra 4-1 seieren mot Lillehammer, samt intervjuer med Lenny Eriksson, og Jeff Jubinville. 

Sparta vs Lillehammer 4-1

30.01.2016

Kontrollerte inn tre poeng!

Klart for damenes aften!

29.01.2016

Lørdag er det klart for «Damenes Hockeykveld» i Sparta Amfi. Lillehammer er motstander kl.16:00

Intime betroelser

29.01.2016

Lørdag er det damenes aften i Sparta Amfi, og vi har intervjuet spillerne og spurt om det de fleste damer lurer på.

Sparta og dagens kampsponsor Muzt & Mister ønsker velkommen til "Damenes Hockeykveld"!

28.01.2016

Lørdag er det klart for «Damenes Hockeykveld» i Sparta Amfi. Vi møter Lillehammer til kamp kl. 16.00 og det vil være gratis inngang for jenter/damer i alle aldre. Gratisbillettene må hentes ut i billettluken som åpner 1,5  timer før kampstart.