Andreas Klavestad. Arkivbilder sparta.no. Foto: Jon A. Johansen. Forsidebilde foto: Dagfinn Heidenberg

Før kampen: Sparta vs Stjernen - Sparta Amfi 16.00

Endelig tilbake!

Andreas Klavestad har slitt hele oppkjøringen med skade. Han har nå fått trent regelmessig og mot Lillehammer var han tilbake på benken. Nå sikter han seg inn på startplass mot Stjernen!

Andreas har slitt i sesongoppkjøringen, og i serien frem til nå, med en skade kalt «Jumpers Knee». En irritasjon på senen i kneet.

-Det har gått tider hvor jeg ikke har hatt vondt, men samtidig har det vært perioder med fryktelig mye smerte. Det har vært tungt. En dag går man på is og alt føles bra, før man neste dag har så vondt at det bare er å kaste inn håndkleet.

-Etter flere behandlinger, nå sist hos en spesialist på Olympiatoppen, har det løsnet gradevis. Nå er jeg på is sammen med resten av gutta og nå gleder jeg meg til Stjernen på lørdag. De har vært noen fantastiske kamper i Sparta Amfi de siste dagene og jeg stod med gåsehud de siste 10 minuttene og i «sudden» mot Lillehammer sist. God hockey og et publikum som dytter laget fremover er noe vi spillere lever for. Jeg håper det fortsetter mot Stjernen!

Hvordan ser du på egne muligheter mot Stjernen?

-Jeg skal krige og gjøre mitt beste på treninger denne uka. Jeg vet at jeg trenger en del treninger på is før jeg er 100%, men hvis trenerapperatet trenger meg, så er jeg klar.

 

Kampen mot Stjernen er på lørdag kl 16.00.

07.10.2017 16.00

Sparta vs Stjernen

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 3-0

2549
Sparta 41. Stjernen 20.
Sparta 2x2min. Stjernen 4x2min.

Sparta - Stjernen 3-0

07.10.2017

Sparta kjørte over Stjernen i Amfien!

Ekelund er klar for å krige!

06.10.2017

Vår bauta på backen, Kalle Ekelund, gleder seg som en unge til matchen mot Stjernen! -Det er disse kampene som er morsomme å spille! Fullt krig på banen og på tribunen!

Vi skal ikke bli slått på innsats

06.10.2017

Stjernen kommer fra et 1-6 tap fra Askerhallen og er nok renvansjesugne til å ta skalpen i Sparta Amfi i morgen.

Umbraco CMS fra MarkedsPartner