Greg Wolfe, Patrick Andre Bovim og Samuel Ward hadde lite å stille opp med mot et effektivt Lillehammer på hjemmebane. (Foto: Dagfinn Heidenberg)

Takk for i år, Sparta!

Lillehammer var dødelig effektive i midtperioden og skaffet seg finalebillett. Dermed er sesongen over for Sparta.  

Med fire scoringer i midtperioden sørget Lillehammer for å feie Sparta av banen. Mjøs-laget går videre til finale og Sjur Robert Nilsen og Sparta tar sommerferie og ser fremover mot neste sesong. 

Vanskelig å score
Sparta hadde nok sjanser til å utligne etter at Lillehammer tok ledelsen i første periode. Men gjestene hadde ikke mye å stille opp med med en god Bengtsberg i Lillehammer-buret. Skuddene fra Sparta skapte knapt utfordringer for Bengtsberg og det så ut som om Sparta ble mer og mer tappet for energi ut i kampen. 

Alt gikk inn
Midtperioden var vertenes periode. I løpet av de ti siste minuttene av perioden scoret Lillehammer hele fire mål på Samuel Ward. Unge Jacob Lindell Noer scoret hattrick og Nick Deneen satte inn ett mål bak Ward. 

Saken fortsetter under videoen

Transportetappe i tredje

Lillehammer hadde overtaket på Sparta gjennom hele kampen. De forsvarte seg godt og hadde en god målvakt i Bengtsberg - som slapp inn et selvmål to sekunder før sluttsignalet gikk. 

Det var lite Sparta kunne gjøre og da tredje periode kom var det for sent. Sesongen er over for Sparta og Lillehammer er i finale for første gang siden 1994. 

Takk for en flott sesong og vi ser frem mot neste. Sees i Amfi'n til høsten. 

22.03.2018 19.00

Lillehammer vs Sparta

Sluttspill - Semifinaler - Eidsiva Arena Kjøp billetter til kampen ›
0
Sparta 28. Lillehammer 31.
Sparta 3x2min. Lillehammer 2x2min.

Lillehammer - Sparta 5-1

22.03.2018

Sesongen er over for Sparta

- Det er klart vi ikke gir oss

21.03.2018

Bratt oppoverbakke, men Henrik Malmström har fortsatt tro på en historisk snuoperasjon.