Fotomontasje: Marcus Bugge

Martinsen Lilleberg forlenget med Sparta

Publikum under dagens match mellom Sparta og Stavanger ble vitne til at Emil Martinsen Lilleberg signerte en ny 1-års kontrakt med Sparta

Coach Nilsen og alle i Sparta er glade for at en av årets overraskelser i den blå trøya, signerte en forlengelse med klubben. Selv landet coach Nilsen på at Lilleberg burde være i klubben i minst et år til og mener samtidig at potensialet må være å gå rett til SHL som det neste steget i karrieren.
Som kjent har Martinsen Lilleberg havnet på NHL's scoutingliste og representanter både for europeiske og ikke minst NHL-klubber vært i Amfien for å se unggutten i aksjon, kan coach Nilsen bekrefte.

Selv er hovedpersonen ydmyk og mener at det både er flaks og tilfeldigheter for at han har fått spille så mye som han har gjort denne sesongen.

Under kan du se et lengre intervju med både Sjur Robert Nilsen og Emil Martinsen Lilleberg vedrørende kontraktsforlengelsen med Sparta. Dessuten legger vi ved videoen som ble vist på mediakuben i Sparta Amfi når begivenheten fant sted.


05.03.2019 19.00

Sparta vs Stavanger

Get-ligaen - Sparta Amfi Kjøp billetter til kampen ›
1878
Sparta 35. Stavanger 29.
Sparta 7x2min. Stavanger 8x2min.

Vant i sudden

05.03.2019

For femte gangen måtte det forlegning til mot Oilers og Peter Quenneville satte inn seiersmålet i overtall. 

Avslutter serien mot Stavanger

05.03.2019

Kan bli en forsmak på kvartfinaleserien.