Foto: Jon Anders Johansen

Før kampen: Stjernen vs Sparta - Stjernehallen 16.00

Endelig smeller det

I ettermiddag smeller det i Stjernehallen i kampen om seriepoeng. #69 henrik er også tilbake denne gangen i videoformat. 

Hvilken herlig start man kan forvente seg i ettermiddag når de blå tar turen til Stjernehallen. Forventningene er høyere enn på mange år hos naboen og det ventes stinn brakke i et av Norges største klassikere, Østfold- derbyet. 

Stjernen startet allerede serien på torsdag og det ble stygge sifre borte mot Stavanger, der også nykommeren Braden Christopher pådro seg matchstraff og mister dagens derby. 

For Spartas del er det kun en usikker Didrik Svendsen som mulig ikke blir spilleklar, ellers er man klare for å vise hvem som er det beste laget i Østfold. 

Etter en lang oppkjøring og en god generalprøve så er det kun full innsats og trykk som gjelder for et styrket hjemmelag vil gjerne stikker kjepper i hjulene for at man tar med seg poengene hjem til Sarpsborg. 

Klokka 12 er det forspill på Dickens og Sarpsborg Arbeiderblad har en fire timers direktesending før kampen, ta turen og bli med på festen før kampen. 

I fjor vant Sparta fem av seks kamper mot Stjernen, det har liten betydning i dag, men kun tre poeng som gjelder når pucken droppes klokka 16. 

 

Spalte i ny format

Forrige sesong kom Henrik Malmström med sine betraktninger i skrivende tekst hver måned, men nytt for året er at hver måned kommer denne spalten som video. Nedenfor kan du se første utgave av #69 Henrik. Video er redigert av Ole Christer Nylende. 

 

14.09.2019 16.00

Stjernen vs Sparta

Get-ligaen - Stjernehallen

Resultat: 4-6

Sterk borteseier i Stjernehallen!

14.09.2019

Underholdende kamp med mål og stemning på tribunen førte til seier i Fredrikstad!

Umbraco CMS fra MarkedsPartner