Foto: Jon A. Johansen

Sjur Nilsen har signert

Sjur Robert Nilsen har skrevet under på en 2-årskontrakt, og vil lede laget videre i 2 sesonger til. 

Det har blitt jobbet intenst med å sette neste sesongs trenerteam, og første brikke er nå på plass. Vi har vært klare på at Sjur har vært vårt førstevalg til å lede laget videre og fortsette med den planen og strategien som ble lagt før hans forrige kontrakt satte i gang. 

Den troppen vi har er spennende, noe vi viste allerede denne sesongen. Vi har nå jobbet i tre år med den planen som er lagt, og vi har kommet et godt stykke på vei. Det er blitt mange egenproduserte spillere og yngre utenlandske som også ønsker å bli bedre. Dette er etter min mening en miks som det kan bygges bra på, er Nilsens tanker om jobben. Vårt mål er at Sparta skal være en utfordrer til mesterskap, og det er på den veien vi jobber. Vi har en meget spennende hockeygruppe å jobbe med, som alle har potensial til å ta nye steg. Så lenge de ønsker å bli bedre, er mulighetene for å klare det store.

Vi ønsker kontinuitet i laget, også i trenerteamet, og per dags dato tørr vi påstå at vi har et av Norges beste trenerteam. Sjur brenner for å utvikle unge norske spillere, og har en filosofi som passer godt med klubbens strategiplan i årene fremover, så det gleder oss at Nilsen blir å se i boksen også de to neste sesongene.