Supporter

Store og små, Sparta supportere eller holder du med det besøkende laget er du hjertelig velkommen til fest i Hockeytown. Billetter til Spartas matcher kan du kjøpe på billettservice.no, eller i Spartakiosken på Lande Senter. 90 minutter før kampstart kan du også kjøpe billettene i billettluka her i Sparta Amfi. 

Blue Warriors har mange medlemmer og lager en herlig atmosfære rundt kampene fra den nye supportertribunen.

Bortesupportere har sin egen ståseksjon ved siden av gamle Apeberget. Inngang ved Ungdomshallen.

Cafe Pucken kan du spise et godt måltid i forkant av kampen til en rimelig penge. Cafeen ligger i Ungdomshallen og har åpent hver dag under hockeysesongen.

1928-butikken på utsiden av Amfien holder åpent foran hver eneste match for A-laget. Her kan du få handlet supporterutstyr for liten og stor.

Hockeyvorspiel på Sportspuben i Sarpsborg sentrum foran hver eneste lørdagsmatch i regi Blue Warriors. Supportere fra våre gjestende lag er hjertelig velkommen til å lage en festlig ramme i forkant av matchen.

Blue Warriors kan kontaktes på dette telefonnummeret: 944 98 680

Sarpsborg sentrum er et godt utgangspunkt for våre gjester som kommer langveisfra. Både bussstasjon og jernbanestasjon ligger i gangavstand til Sparta Amfi. 

Supporterutstyr kan du få kjøpt på framsiden av Sparta Amfi,

Toaletter finner du på 3 steder i hallen. Ved inngangen inn mot ungdomshallen, under den nye ståtribunen og et eget kundetoalett i tilknytning til Cafe Pucken. Alle toalettene er pusset kraftig opp sommeren 2012.

Utsalgssteder inne i hallen under match er ved begge sider av nye Apeberget, samt ved inngangen til Ungdomshallen, og ved Cafe Pucken.

Veibeskrivelse på hvordan du finner veien til Sparta Amfi finner du her

Umbraco CMS fra MarkedsPartner